Even voorstellen: Dennis van Rooij

Mijn naam is Dennis van Rooij en ik ben geboren in Oss op 13 augustus 1985. Ik ben 7 jaar getrouwd met Mariëlle en we hebben 2 kinderen. Fenne van 5 en Lux van 3. In februari 2023 verwachten we ons 3e kindje.

Ik ben werkzaam bij de gemeente ’s-Hertogenbosch als leidinggevende binnen de afdeling stadstoezicht. Ik ben de afgelopen jaren in allerlei andere functies actief geweest naast mijn werk. Van Berghem Sport, stichting carnaval Berghem tot het organiseren van evenementen bij Berghem Events.

Sinds een aantal maanden zit ik in het bestuur van de VVD Oss-Bernheze. Na de gemeenteraadsverkiezingen wil ik graag mijn steentje bijdragen richting succesvolle verkiezingen in 2026. Om iets te veranderen moet je niet alleen langs de zijlijn staan. Daarom ben ik blij dat ik dit samen met jullie hier de komende jaren mee aan de slag kan.

Ik wil graag zorgen dat we leden meer en beter binden als VVD Oss-Bernheze en zorgen dat we meer zichtbaar zijn als partij. Dat is in deze tijd, waar we landelijk onder een vergrootglas liggen lokaal erg lastig. Als jij ideeën hebt hoe we dit toch kunnen verbeteren dan kom ik graag met je in contact.