Frans Boon nieuwe voorzitter VVD Oss-Bernheze

Tijdens de ledenvergaderingen in Oss (5 oktober) en Bernheze (6 oktober) is Frans Boon benoemd tot nieuwe voorzitter van het lokale VVD netwerk.

Binnen de VVD richt een lokaal netwerk, in dit geval voor de gemeenten Bernheze en Oss, zich o.a. op het opstellen van de kandidatenlijsten en verkiezingsprogramma’s richting de gemeenteraadsverkiezingen. En bovenal op het organiseren van activiteiten en bijeenkomsten voor leden en liberale denkers en doeners uit beide gemeenten. Dit laatste sluit perfect aan bij de staat van dienst van “verenigings-man” Frans Boon!

De VVD heeft afgelopen jaren goede zaken verricht in Oss en Bernheze en staat er prima voor. Het stijgende aantal leden onderstreept dit.

De nieuwe voorzitter  Frans Boon lichtte zijn ambities voor het lokale VVD netwerk toe in zijn eerste toespraak tot de leden: “Het lokale netwerk VVD Oss - Bernheze maakt een mooie groei door in aantal leden. Ik stel me, met het bestuur, graag ten doel om onze vereniging verder te laten groeien, in nauwe samenwerking met de VVD-fracties in Bernheze en Oss. We zijn een club waar je bij wilt horen en dat wil ik graag uitdragen.”

Na jarenlang ondernemerschap is Frans Boon op dit moment nog werkzaam als ICT adviseur voor het MKB en ambassadeur van Nagtzaam Accountants en Sonell. Naast zijn werk is Frans altijd actief geweest in bestuurlijke functies, omdat hij het belangrijk vindt een maatschappelijke bijdrage te leveren. Zo is Frans 7 jaar bestuurslid geweest van de BVO Top Oss, 3 jaar voorzitter van Winterland Oss, lid van Rotary Club Oss en inmiddels 7 jaar voorzitter van voetbalvereniging sv Top. Als gevolg hiervan heeft Frans een groot netwerk in Oss, Bernheze en omgeving, dat hij ook graag inzet voor de VVD.