Ledenvergadering VVD Oss-Bernheze op woensdag 27 mei

Tijdens de algemene ledenvergadering van 27 mei worden de standaard agendapunten behandeld. De vergadering is digitaal en begint om 20:00 uur. Leden hebben een vergaderlink ontvangen per e-mail.

Aansluitend aan de vergadering zijn er twee interessante sprekers uitgenodigd die vertellen over hun politieke werk.


Gastsprekers

Judith Tielen.

Judith is werkzaam als Tweede Kamerlid waar ze zich met namen bezig houdt met de onderstaande dossiers;

SZW Algemeen Sociaaleconomisch beleid, Inkomensbeleid, Arbeidsmarktbeleid (o.a. arbeid-zorg), Ontslagregelingen, Arbeidsverhoudingen, Werknemersverzekeringen, Participatie ouderen, Arbeidsmigratie, UWV; OCW Volwasseneducatie (incl. Leven lang leren)

Judith Tielen werd in 1972 geboren te Arnhem. Ze groeide op tussen de weilanden en de akkers in de Achterhoek. Voor haar studie geneeskunde verhuisde ze naar Utrecht, de stad van haar vader. Met haar echtgenoot Rolf en hun drie kinderen woont ze nog steeds in haar geliefde Domstad. Voor ze in 2017 Tweede Kamerlid werd, had Judith haar eigen adviesbureau. Daarnaast was ze gemeenteraadslid in Utrecht.

In het webinar zal Judith vooral ingaan op de Coronacrisis en de gevolgen daarvabvoor ZZPers en het MKB


Roel Gremmen

Roel is werkzaam als fractie secretaris van de Provinciale Staten voor de VVD. In zijn Portefeuille heeft hij de dossiers Financiën en Natuur

Roel werd in 1993 geboren en is woonachtig in Berghem. Vanaf jongs af aan is Roel al geïnteresseerd in politiek. Het is daarom niet verwonderlijk dat hij na zijn middelbare schooltijd koos voor de opleiding Politicologie en Bestuurskunde. "Het heeft me altijd geïnteresseerd in wat er om ons heen gebeurde en waarom. Naast de maatschappelijke interesse trekt de geschiedenis me aan, dat is verweven met de politiek. Op mijn zestiende ging ik al naar de Universiteit en daar leerde ik meer over de politiek. Kort na mijn achttiende besloot ik me in te gaan zetten voor de lokale politiek. Ik ben liberaal en dan is de stap naar de VVD niet zo groot. De VVD is er voor ondernemers en voor doeners die een stapje extra zetten om de maatschappij beter te maken. Dat spreekt me aan.

In zijn bijdrage zal Roel spreken over de tot stand komen van het nieuwe bestuursakkoord van Brabant.