Bas van der Donk

Bestuurssecretaris

E-mailadres: basvdd@gmail.com

Mijn naam is Bas van der Donk en ben geboren in 1967 te Eindhoven. Ik ben sinds 2010 met veel plezier woonachtig in Oss waar ik woon met mijn vrouw Patricia en haar twee kinderen Maud en Mel.

In mijn carrière heb ik verschillende functies vervuld in het personenvervoer, toerisme, het transport over de weg, de automatisering in de logistiek.

Thans ben ik Manager Logistics bij een start-up, een producent van 3D printers.

Ik heb al geruime tijd interesse in de politiek en vond dat het in 2014 tijd werd om actief een steentje bij te gaan dragen. Door kritiek te uiten vanaf de zijlijn kun je namelijk niets bereiken. Door mijn brede ervaring en interesses ben ik van mening dat ik een goede bijdrage kan leveren binnen de VVD.

Ik voel me aangetrokken tot de VVD omdat deze in mijn beleving de meest bestuurs waardige en sociale partij in Nederland is. Het beleid is gericht op gezonde overheidsfinanciën en gaat als basis uit van ontwikkeling van en door het individu. Ik heb dan ook echt het gevoel dat ik bij gelijkgestemde mensen terecht ben gekomen die mij een warm onthaal hebben gegeven.

Op 1 december 2015 ben ik benoemd als secretaris van de VVD afdeling Oss en in maart 2017 als secretaris van het Lokaal Netwerk Oss-Bernheze.