Marloes van Rijswijk-van Mook

Naam:

Marloes van Rijswijk - Van Mook

Woonplaats:

Maren-Kessel 

Functie:

Raadslid

E-mailadres:

m.van.rijswijk@oss.nl

Mijn gezin is een echt mannenhuishouden: ik ben getrouwd met Roel en moeder van Stef (4) en Chiel (1). Vaak een gezellige georganiseerde maar soms ook ongeorganiseerde drukte. Dat laatste zeker in tijden van onzekere opvang en coronamaatregelen. 

Van thuis uit, mijn vader is altijd politiek actief geweest, maar ook door de middelbare school, waar veelvuldig een maatschappelijk vraagstuk uitgediscussieerd werd ben ik politiek geïnteresseerd geraakt. Geen wonder dat ik bij ProDemos, bekend van o.a. de stemwijzer een bijbaan naast mijn opleiding vond en uiteindelijk bij de gemeente aan de slag ben gegaan. 

Ik hoop de komende jaren mezelf in te kunnen zetten om de wensen van u nog beter aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk in het gemeentehuis. En specifiek hoop ik, als werkende moeder van een zeer zorgbehoevend kind, de verbinding tussen voorzieningen en behoeften beter op elkaar aan te laten sluiten. Tenslotte hoop ik dat het enthousiasme en de actiegerichtheid van ons mooie team af spat en we daarmee het vertrouwen in de politiek een positief duwtje in de rug geven.