Oss levert lijsttrekker Waterschap Aa en Maas

William de Kleijn gaat Oss vertegenwoordigen bij de komende waterschapsverkiezingen op 18 maart. Hij is namens de VVD de lijstrekker voor de verkiezingen van het waterschap Aa en Maas. Hieronder stelt hij zich voor:

FACEBOOKPAGINA VAN WILLIAM DE KLEIJN

Ik ben William de Kleijn, ik woon in Herpen (gemeente Oss) en ben lijsttrekker voor de VVD in het waterschap Aa en Maas. Ik ben als boerenzoon opgegroeid in Keent, een Brabants dorp dat in mijn jeugd bijna jaarlijks afgesloten was van de buitenwereld. Vooral in 1993 en 1995, heb ik de kracht van het Maaswater ervaren. Ik ken de impact van overstromingen en het belang van waterveiligheid. Niet vreemd dat ik ben gaan werken in de Brabantse civiele sector.

Vele jaren later combineer ik mijn kennis en ervaring op het gebied van civiele techniek, milieu, groen en ruimtelijke ordening in mijn dagelijkse werk. Water heeft me gebracht naar de plaats waar ik nu sta....

Komende periode aandacht voor:

Met de VVD aan het roer worden de wettelijke taken vanzelfsprekend uitgevoerd maar blijven de financiën op koers. Wij geven ruimte aan ondernemende Brabanders. Geen ruimte voor hobbyisme. Door geld niet uit te geven hoeft het ook niet geïnd te worden. De Brabantse VVD staat komende periode voor stevige dijken en lage lasten voor uw veiligheid en welvaart.