Verkiezingen Provinciale Staten

Een stem op Provinciale Staten is tevens een stem op de Eerste Kamer. Het gaat op 18 maart dus ook om de landelijke politieke koers.

De afgelopen jaren waren niet eenvoudig. De wereldwijde economische crisis heeft ons land - elke Nederlander – hard geraakt. De woningmarkt ging op slot. Bedrijven gingen failliet. Mensen verloren hun baan. Onzekerheid voor iedereen. Tegelijkertijd was er een enorme staatsschuld. Er moest worden ingegrepen. De VVD begrijpt dat er veel offers zijn gevraagd. Maar dit is niet voor niets geweest.

De overheidsfinanciën zijn weer onder controle. De economie groeit weer. De export stijgt. Steeds meer ondernemers zien hun bedrijfsresultaten verbeteren. Steeds meer mensen vinden een baan. Het consumentenvertrouwen stijgt en er zit weer beweging in de woningmarkt.

We hebben het voor elkaar dat onze gezondheidszorg, de beste gezondheidszorg van Europa, ook voor de volgende generatie betaalbaar blijft. Zorg en ondersteuning wordt weer iets dat persoonlijk en op kleine schaal wordt georganiseerd. De wijkverpleegkundige is terug. 

Met heel veel zichtbare en onzichtbare maatregelen zetten we in op het bestrijden van jihadisme en terreur. Onze vrijheid en waarden zijn niet onderhandelbaar. 

Dit doen we als VVD niet alleen. Ondernemers, agenten, dokters, verpleegkundigen, bouwvakkers, huismoeders, zorgzame opa’s en oma’s én mensen zoals u en ik werken hier hard voor. Dat is de kracht waardoor ons land na die moeilijke jaren weer op koers ligt. 

Ik vraag aan u om ook nu VVD te stemmen. Niet omdat het weer beter gaat, maar omdat er mensen zijn waarvoor dat nog niet zo is. Voor de mensen die nog geen baan hebben of nog steeds niet van hun huis afkomen. Voor de ondernemers die het water nog steeds aan de lippen staat. Voor mensen die nog steeds niet de best mogelijke zorg krijgen. Voor mensen die zich onveilig voelen. Voor deze mensen is het belangrijk dat Nederland de ingezette koers kan doorzetten. 


Stem daarom 18 maart VVD.   


Reina de Bruijn-Wezeman 

kandidaat Eerste Kamer